BBQ-Geografi Del 6: På gränsen till vansinne

64431-75

När Internet flyttade in i gemene mans hem och då Petters BBQ gick online fick festivalen en ny anhängare som förutom ett flitigt interaktivt festivalbesökande också dykt upp under festivaldagarna i egen hög person. Jag talar naturligtvis om den väldige Slim Cardigan som enligt egen utsago lär hålla till vid gränsen mellan konungarikena Sverige och Norge. Huruvida den norska staten har en av Sverige helt omsluten filial på gräddhyllan (jmf det historiska Västtyska Västberlin helt omslutet av Östtyskland) skall vi låta vara osagt men Slim Cardigans residens lär enligt säkra källor ligga vackert belägen på den grönskande hyllan. Att förlägga bostaden dit var naturligtvis oerhört klokt av denne slipade man då tillgången till kött i alla de former (även tunga) är i stort sett obegränsad och där leveranserna av nämnda produkter kan ske på konventionellt sätt och inte i stötdämpare...
64431-76

Tyck till
Postat av: Slim Cardigan

..Helt riktigt att jag Slim är en interaktiv BBQ gäst, det har ju blivit så att från den första BBQ:n så har jag sett aktörer som behövt en fingervisning
i ämnet vett och etikett och det har blivit så att jag fortsatt att som en mentor ge
lite tips och förslag till deltagarna
När jag beslutade att slå ned mina bo-pålar så blev den då ej döpta Hyllan ett naturligt val pga. närhet till skogens skafferi och möjligheten att från vårt västra grannland smuggla Norska krusbär som då var hårdvaluta på marknaden just då,samt den bedårande skönheten i nejden.

Kebabkött ska i original vara tillverkat av fårkött så därför befattar jag mig inte med kebabkött av en viss anledning som Ni förstår.
Men ska jag rannsaka mig själv så borde jag nog byta stötdämpare på sossecontainern ..

Kontenta? Man ska äta för att leva och inte leva för att äta, men det är faan så svårt att skilja på..

// Slim som gillar Gustafs hästkorv

2007-11-06 @ 11:22:17

Tyck till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback