Tankar om festivaler och stryktips

I avsaknad av den storslagna BBQ fick Indalsborna detta år nöja sig med endast en festival, Härefestivalen, som i år gick av stapeln för tredje gången.

Precis som på SOS 08 så stod bl.a Markoolio på scenen även om det såg ut som om han lagt på sig lite sedan den där helgen i Månkarbo.

I övrigt var festivalen till belåtenhet även om Slim Cardigan inte sågs till på festivalområdet. Hans ande vakade dock över arrangemanget såsom det alltid gör då det är festival i trakterna kring hans fashionabla paradvilla.

Nu är det dags att ruska liv i alla skribenter så att vi får igång lite snack kring spelbolaget 6XS återkomst till de stora fotbollsarenorna. Direktörn har lovat comeback redan helgen v. 36  och det vore fint om han kunde dra upp riktlinjerna inför spelhösten 2008 ganska snart. Kanske bolagskassan måste fyllas på med mer kapital och kanske finns det några nya därute som vill köpa in sig i bolaget som har som mål att göra sina medlemmar ekonomiskt oberoende innnan åldermannen från Härnta skall kvittera ut ålderspension (dvs ett par tre år).

//Funky P med sol i ögonen

Moderatbandy coming up

Ja då är det dags att ta ett djupt andetag och börja ladda för nästa evenemang denna händelserika sommar då BBQ on Tour-arrangemangen avlöser varandra. Näst på tur står TGC 08 eller The Golf Challenge som Steve och Offerdal tidigt i våras tog på sig att arrangera men alla vet ju hur det slutar när en bagare och en doktor slår sina påsar ihop. Kremering tänker en del men så blev det dock inte utan istället en golftävling i Medelpad och logi på kullarna och med Direktörn som enväldig domare då han ännu anses som för mycket arbetarklass för att få utöva denna sport.

Tävlingen då? Det blir en scramble där lag Nord och lag Syds gränser suddas ut och de båda lagkaptenerna tar sig an bagar-doktor-konstellationen. Nybörjarna mot ett rutinerat garde. Vilken match det blir....

//Funky P med slice ochy hook i en enda röra 

Ännu en bemärkelsedag

Idag fyller Slim C år. Det skall vi givetvis fira med pompa och ståt. Grattis grabben!