Pengarna eller livet!

Det är vida känt att man inte kan leva på gamla meriter hur länge som helst och därför är det nu dags att den gode Gradin vaknar upp ur sin koma och slutar glida på den räkmacka som sattes i rörelse då han fixade in Markoolio på SOS 08. Det har nämligen kommit till blogg-redaktionens kännedom att nämnde Gradin ännu inte skjutit till sin andel till spelbolaget 6xS's kapital vilket naturligtvis är helt förkastligt av en man som tjänar pengar på söndersupna familjer, folk som gör bort sig offentligt samt förlorade oskulder. Nej nu du Graad är det dags att pynta upp 270 riksdaler så att Direktörn kan sköta det uppdrag vi givit honom och som straff för din sena inbetalning avkrävs du en gästkrönika som så snart som möjligt skall publiceras här på bloggen. Kanske kommer den innehålla en ursäkt. Vad vet jag?

//Funky P i Dirrens ledband


Ladies and gentlemen...

... Slim C är i spekulerartagen igen. Leta dig till hans tillhåll för att beskåda en vis mans tankar. Och glöm för guds skull ej att visa att ni varit där genom att lämna ett "jaha och precis" eller kanske ett "Nej dra mig långsamt vad fel du har" i kommentarsfältet.

//Funky P på tillfälligt besök i ett hus nära Slims

Steves kenyanben in action

I dessa paralympicstider har följande bildmaterial nått bloggens web-redaktion och man kan inte annat än beundras över den fruktansvärda lätthet med vilken Steve tar sig fram. Bilden skall enligt källan, som vill vara anonym, vara från helgens löptävling i jämtländska Vålådalen där också en annan BBQ-bekanting kom till start. Von Gripén lär ha sprungit in på en tid ca 2 min före den skenande Kilsmosonen.


WANTED! Var är Hank the man?

Evigheter har gått sedan Hank, en gång i tiden en av världens tråkigaste människor men numera en rolig figur, visade sig på denna BBQ-blogg. Många är vi som är oroade över denna utveckling och nu ber vi på våra bara knän... Visa att du lever Hank!



//Funky P orolig 

Let the game begin

Med buller och bång drar 6xS's stryktipsspelande igång igen denna helg efter en sommars uppehåll. Håll utkik i 6xS-bloggen.