Long time no see...

Mycket vatten har passerat under broarna sedan er favorithemsida uppdaterades så vi försöker väl med en liten uppdatering så ni får veta vad alla BBQ:are pysslat med. Alla och alla. De somaldrig visar ett livstecken är svåra att kartlägga så de lämnar vi vind för våg och istället konstaterar att:

Gripén, flänger land och rike runt i Caravelle och V50 och pulvrar och gnider för glatta livet. Lär nyligen ha varit på bio.

Gradden, barnsligt förtjust i öststaterna och hinner knappt lämna baltikum innan han styr kosan till Polen. Sov naken på Estlandsfärjan.

Steve, krympling med ond rygg som satsar mot niomilaklassikern nästa söndag. Laddar upp med att bryta lopp efter lopp. Bor numera i radhus.

Henkan, sitter troligen i sitt lilla kryp-in i Månkarbo och trycker ty det var där någon senast såg honom. Spanjorskan på nyårsdagen.

Slim Cardigan, hamrar ibland iväg någon klok åsikt i FFF men håller nog annars mest till på hyllan. Och jag förstår honom. varför lämna en så'n fantastisk plats klädd i vacker vinterskrud.

Direktörn, jobbar enligt egen utsago arslet av sig i dessa finanskristider även om hans chef säkerligen har en annan åsikt. Lär i helgen varit så bakfull att Steves tillstånd på Häreborgs pizzeria BBQ:n 2005 lär ha tett sig som en barnlek.

Funky P, flänger likt Gripén från plats till plats men börjar nu se ljuset i tunneln. Försöker sätta rekord i antal punkteringar på en vecka och vandrar numera omkring med förfrusen nästipp.

Det var allt go vänner! Och glöm för allt i världen inte bort att rösta på Dirrens tipsembelm!