Nu kan ni andas ut...

image84
Våfflan är hel igen! En mindre operation där undertecknad höll i skalpellen gav Våfflan sitt vänster baklyse åter.
Nu funderar vi bara över vad som hänt med dirren? Rad och resultat tack!

//Funky P, bilmek

En volvo, en volvo, en gammal jävla volvo...

...sjöng Eddie Meduza och en hörapparatsbeige sådan parkerade jag vid Ängens skidstadion på Södra berget igår kväll. Under tiden jag hasade runt på frusen nederbörd var det någon som lyckades med konststycket att ramma denna gamla trotjänare vilket fick till följd att min vänstra baklykta förolyckades. Efter förövaren fanns inte ett spår då jag återvände till platsen och kvarlevorna efter min baklykta, en hög splitter från lyktglaset, begravde jag i en snödriva. Må Gud straffa den skyldige...!

//Funky P med P för Pissed Off

Nytt år, nya möjligheter

I almanackan läses numera 2008 och ett nytt "BBQ on tour"-år står för dörren. Det blir givetvis spännande att se vad 2008 har i sitt sköte med en RGI som möjligen avgörs i Åkersjön, en BBQ Cup i dalarna och om Tony Andersson tillåter en ERC i härjedalen.

Undertecknad kan också meddela att sämjan får anses god mellan Nord och Syd då de båda lagkaptenerna tillbringade den senaste helgen tillsammans på neutral mark i vårt västra grannland. Båda momenten i Beer Pursuit övades även om det viktigaste momentet försakades något eller vad sägs om två halvlitersburkar på en hel helg. Så skapas inga mästare....

Nej nu blickar vi fram emot kommande evenemang och öppnar också dörren för nya arrangörer. Glöm dock inte att bara det bästa är gott nog för direktören.

//Funky  P med hopp om ett gott 2008