ENH här och nu

Vaknade 06:00 i morse av att telefonen började tjuta. Yrvaken grabbade jag luren och på displayen stod "ENH". Den senaste synkningen mot Outlook hade placerat ENH i telefonens kalender och givetvis hade jag glömt att stänga av "påminnelsen" men vad gjorde det? Jag skulle ju ändå upp och nu var det ingen tvekan längre. Idag startar ENH...

OLyckligtvis blir det ett reducerat startfält i årets upplaga då Gripén gnider skidor i Norge denna helg och Direktörn i sista stund valde bort sherry, kasinon och gravad lax till förmån för dansband och värmländsk hackkorv i Lennartsfors...

Men skit samma. Det är de som inte dyker upp som missar det roliga så nu kör vi så det ryker...

//Funky P, ENH-General

Tyck till
Postat av: Slim Cardigan

-Väl mött kamrater, har låtit mitt ritstift vila ett tag och det är inget jag skäms över för det verkar ju vara genomgående av alla publicister .

-Men det är väl inte därför jag sticker in hakan i lejonkulan utan jag vill bara lyckönska deltagarna i ENH spektaklet, jag har även lite dåligt samvete att jag inte gästat generalen och besiktigat det vägghängda alster som pryder väggen i generalens 2:a på Sallys Kullar som för övrigt ligger i Norrlands huvudstad Sundsvall (ingen? reagerar?)

-Ha nu en trevlig helg och gör vad Ni vill i dag för i morron kan det vara förbjudet……..är mest avundsjuk på Knaust frukosten !



Jo, en undring? Kan Dirren dansa och i så fall vem har lärt han det ?



// Slim en julens budbärare

2008-12-19 @ 08:27:19

Tyck till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback