Gnällig fest och ananas i stora lass

Helgens äventyr blev minst sagt nobla och ingen utom möjligen Gripén hade kunnat förutspå vad som hända skulle... På heder och samvete hade nämligen denne lögnaktige fuskjämte bedyrat att han i helgen skulle gnida skidbelag i vårt västra grannland men döm av vår förvåning då det på fredagskvällen knackar på fönstret till undertecknads fashionabla våning. Där står von Gripén i egen hög person och helgen hade knappast kunnat börja bättre (Direktörn må ursäkta). Offerdal, Steve, Gripén och Funky P blev alltså den nobla skara som under fredagen, nobelt klädda, besökte Sundsvalls kasino. Vin och drinkar, spel och dobbel. Kvällen blev fantastisk och av någon outgrundlig anledning smittades alla av Steves gnälliga dialekt vilken skulle hålla i sig hela helgen!

Lördagen tillbringades delvis i Södra bergets skidspår där Steve visade gryende form och doktorn visade att han kanske borde tillbringa mer tid i blodlabbet. Senare blev det så dags för den beryktade nobla middagen  där menyn bestod av en förrätt kallad "svamp mellan skinkorna", en höstmacka med svamp, äppelchutney och parmaskinka . Varmrätten blev en ugnsstekt lax täckt med en röra av cashewnötter, lime och sötsur sås. Desserten signerades firma Grip-Hammarberg och här serverades en daimtårta av bästa sort tillsammans med sprutgrädde i ett vackert mönster. Behöver jag säga att middagsupplevelsen var underbar...

En utekväll senare, denna gång på Oscar, resulterade i nya fönsterknack  samt fler trevliga anekdoter. Tidigt uppvaknande på söndagen bäddade för en brakfrukost på anrika Knaust där alla såg till att stoppa i sig rikligt med ananas, för smakens skull. Därefter rullade en efter en hemåt och ENH-generalen ber att få tacka för en trevlig sammankomst.

//Funky P utan Gnäll  

Tyck till
Postat av: Direktörn

Ack, wermeland du sköna... börjar en fin visa vilken inte sjungs i juletid då marken är bar och himlen mörk samt temperaturen närmare tropisk än nordisk. Att undertecknad gick miste om årets ENH är en sorg som måste återgäldas på bästa Direktörs vis dock ännu ej bestämt hur men en lösning kommer att odlas fram, om den så ska genmodifieras. För trevligt verkar det ha varit trots att vissa borde ha druckit hemohes och andra borde smörjt oralnedgången.



Sedan vill jag i ett tillägg poängtera att det var tredjegången (som jag vet) som steve snodde min svampförrätt och jag hoppas att han inte tog på sig äran, så att jag på nåt sätt var delaktig.



// Direktörn som gärna hade varit med och lekt

2008-12-22 @ 20:51:53
Postat av: Funky P

Ingen fara. Steve varken tog åt sig äran eller gav den till dig bäste direktör. Däremot fick Direktörns syster en skopa beröm av gnällbältarn och vi andra instämmer.



//Funky P med snö till knäna

2008-12-22 @ 20:59:07

Tyck till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback