BBQ:are i flock

Inget BBQ on tourarrangemang så långt ögat når men lik förbaskat har jag lyckats med att stöta på tre separata BBQ:are på två dgar helt oberoende av varandra. På söndagskvällen dök hastigt och lustigt Gradden upp på Sallys kullar. Hastigt eftersom han bara gjorde ett kort besök och lustigt eftersom han drabbades av tillfällig demens och lämnade jacka, plånbok och nycklarna till jobbet i mitt kök. Är det någon som vill köpa nycklarna till systembolaget i Sollefteå?

På måndagen var den gode Direktörn på besök i Norrlands huvudstad (patentskyddat namn) och efter att ha tillbringat förmiddagen med IT-problem och klyktattartanter på Deloitte-kontoret blev det lunch med undertecknad på stans indiska hak. Gott var det och viktiga samtalsämnen såsom rådjursjakt och Offerdalstaxor behandlades.

Till syvende och sist dök även mannen med egen sängplats på kullarna upp då han tack vare skollov var på väg söderut till Månkarbo. Givetvis är det herr Gripén vi talar om och han hann slänga i sig en kopp kaffe innan han hastade vidare. Nu fattas bara att man stöter på den väldige Slim C när man imorgon gör ett besök på hyllan...

//Funky P, flockdjur 

Tyck till
Postat av: Hulda

Aldrig har så många bidragit med så lite.......

2008-10-28 @ 21:41:30
Postat av: Funky P

Hulda, en kvinna med ett namn lika modernt som en gengasmotor, kommer med en åsikt lika kort och koncis som king Edwards karriär i RGI-sammanhang.



Men många som bidrar med lite är ju också helt i BBQs linje och många bäckar små blir som bekant mest en massa träskmarker...



//Funky P som tror att Hulda är revisor

2008-10-29 @ 08:49:23

Tyck till:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback